Bæredygtig renovering og + i Co2 regnskabet

Med valget af EASYliner til renovering af faldstammer, opnår man en optimal renovering af de gamle faldstammer. Vi renoverer helt uden byggerod, bygningsaffald, larm/støj, eller støv i lejligheden og sørger for at afløbsinstallationen allerede kan anvendes samme dag.


Med EASYliner-metoden opnås optimal udnyttelse af ressourcerne. Ved at genanvende og renovere de eksisterende afløbsinstallationer undgås deponi og afbrænding.


Renovering af afløbsinstallationen udføres med meget lave renoveringsomkostninger sammenlignet med udgiften til at producere nye og til at udskifte de eksisterende faldstammer.​

Miljø- og klimapåvirkning er mindre, når man genbruger de eksisterende afløbsinstallationer.
CO2-udledningen er i gennemsnittet 2 ½ gang mindre end ved en traditionel, er vurderingen fra fagfolk.


Det er ikke kun beboernes velbefindende, miljø og klima, der vinder ved at anvende EASYliner´s renoveringsmetoden. Udgiften ved en renovering er også en del billigere.


Perioden, som du/I skal være uden afløb, er minimeret til 1 arbejdsdag, hvor arbejdet vil foregå i lejligheden. Vi tilstræber, at alle kan bruges deres afløb igen samme aften.

Professionel projektstyring
​og beboer information

Stor erfaring med
​brug af danske tekniker

Metode godkendt af Teknologisk Institut-Rørcenter anvisning 022

Internationalt anerkendt foringsmetode
​(Bl.a. Danmark, Finland og Tyskland)

tekniq

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Du er dermed sikret, at arbejdet udføres korrekt og at det udførte arbejde er omfattet af en effektiv garantiordning, som dækker udgifter op til kr. 150.000.

Få et uforpligtende tilbud her

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din renoveringsopgave, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din besked på ønske om din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Udfyld formularen ​ ⬎

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står til rådighed for dig

Kontakt os via vores kontaktoplysninger herunder.

EASYliner

Amager Landevej 174, 2770 Kastrup

CVR: 20961503

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 17.00

Mails besvares alle dage.