Bæredygtig renovering og et + på Co2 regnskabet

Et godt indeklima er kendetegnet ved frisk luft, lav luftfugtighed, lav CO2, ingen giftige gasser og ingen sporer.


Gener ved et dårligt  indeklima opleves ofte først, når der er noget galt. Nogle gener kan man lugte - eksempelvis skimmelsvamp. Andre forhold som f.eks. forhøjet koncentration af radongas og CO2 konstateres ved en kontrolmåling. Et dårligt indeklima kan føles ved ubehag og/eller kan gøre os syge.


Mange problemer med et dårligt indeklima kan løses med god udluftning eller med en tidssvarende ventilation.  Ved at investere i bedre indeklima opnås lavere varmeudgifter, som kan reducere varmeudgiften for beboeren efter renoveringen .

Gamle skorstene, affaldsskakte eller eternitkanaler, der anvendes til ventilationsskakte, kan også renoveres. Med EASYLiner´s strømpeforingsmetode opnås en optimal renovering af de gamle ventilationsskakte - helt uden byggerod, bygningsaffald, larm/støj, og støv i lejligheden.

Med EASYliner’s strømpeforing opnås optimal udnyttelse af ressourcerne, idet de gamle skakte genanvendes. Derved undgås deponi/afbrænding. 

Miljø- og klimapåvirkningen er væsentligt mindre, når eksisterende skakte genanvendes.
CO2-udledningen vil gennemsnitligt være 50-60 gange mindre ved Easyliner’s renoveringsmetode, fremfor en traditionel udskiftning af ventilationsskakte.

Udover beboerens velbefindende, vinder miljøet og klimaet også ved at anvende strømpeforing af ventilationsskaktene. Renoveringsudgiften og CO2 aftrykket reduceres også væsentligt ved metoden.

Perioden hvor beboeren vil være forstyrret under renoveringen, er minimeret til 1 enkelt arbejdsdag, mens arbejdet foregår i lejligheden. 

Professionel projektstyring
​og beboer information

Stor erfaring med
​brug af danske tekniker

Metode godkendt af Teknologisk Institut-Rørcenter anvisning 022

Internationalt anerkendt foringsmetode
​(Bl.a. Danmark, Finland og Tyskland)

tekniq

Vi er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Du er dermed sikret, at arbejdet udføres korrekt og at det udførte arbejde er omfattet af en effektiv garantiordning, som dækker udgifter op til kr. 150.000.

Få et uforpligtende tilbud her

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på din renoveringsopgave, og samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din besked på ønske om din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Udfyld formularen ​ ⬎

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står til rådighed for dig

Kontakt os via vores kontaktoplysninger herunder.

EASYliner

Amager Landevej 174, 2770 Kastrup

CVR: 20961503

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 17.00

Mails besvares alle dage.